Om webbplatsen

lördag - januari 18 - 2020

Avsändare

Denna webbplats (www.blynt.com) tillhör privatpersonen Fredrik Berglund, det vill säga mig. Här publicerar jag personliga tankar, idéer och reflektioner. Om du vill komma i kontakt med mig så går det utmärkt att skicka ett mail till [email protected]. Om du vill kryptera ditt meddelande så hittar du min publika PGP-nyckel här. Ett annat säkert sätt att nå mig är via Keybase. Någon enstaka gång publicerar jag kanske även något på sociala medier. De jag främst nyttjar hittar du här:

Kakor

Denna webbplats sätter inga kakor (cookies) som kräver aktivt samtycke från dig som besökare. Jag använder Cloudflare som DNS-leverantör och lastbalanserare, och det kan hända att de sätter en kaka för detta ändamål.

Personlig information

Denna webbplats skickar inte aktivt några personligt identifierbara uppgifter såsom din IP-adress till någon tredje part. Genom att surfa på webben så kan dock din IP-adress lagras i diverse system mellan din enhet och min webbserver, men det är i huvudsak utanför min kontroll.

Liksom de flesta webbplatser så länkar jag till dokument på andra webbplatser. Däremot försöker jag göra mitt bästa för att denna webbplats inte ska bero på externa resurser (såsom bilder och typsnitt) från andra platser på webben, särskilt från bolag (ex. Google och Facebook) som är kända för att följa oss runt på webben.